Velen die overstapten van het roken van sigaretten naar e-sigaretten, begonnen met een vape-apparaat in batterijstijl, omdat dit een vergelijkbare ervaring geeft als roken. Het produceert niet veel damp, precies de juiste hoeveelheid om vape-beginners niet te verstikken. De batterij is een eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken apparaat met een enkele knop om hem aan en uit te zetten.

Er is niet veel nodig om de vape te gebruiken. Het is een heel eenvoudig apparaat en de meeste vaporizers weten wat ze moeten doen, zelfs beginners. De eerste stap is om de batterij volledig op te laden voordat u deze gebruikt, wat gebruikelijk is voor elk elektronisch apparaat. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om te beginnen met vapen. Gebruik de spanningsknop onderaan, afhankelijk van uw voorkeur. U hoeft niet te wachten tot de pen is opgewarmd voordat u de spanning aanpast, draai hem gewoon op elk gewenst moment en geniet van uw vape.

brandysmoke.nl